Podpuszczka Mikrobiologiczna do Serów 5x1g BROWIN

0 (Ilość ocen: 0)

Podpuszczka Mikrobiologiczna Produkcji do Serów 5x1 g BROWIN

Podpuszczka mikrobiologiczna to enzymatyczny preparat, który uzyskany został w wyniku kontrolowanej fermentacji specyficznych szczepów Rhizomucor miehei.

1 g podpuszczki wystarcza na 10 litrów mleka.

Sposób użycia:

  • Obliczyć i odmierzyć dawkę podpuszczki proporcjonalną do użytej ilości mleka
  • Rozpuścić ją w 50 ml wody
  • W odpowiednim momencie produkcji, w zależności od jego rodzaju, dodać rozpuszczoną podpuszczkę do mleka
  • Całość wymieszać i pozostawić pod przykryciem do utworzenia skrzepu

Produkt wegetariański

-
7,69 zł/szt. 7.69 PLN

Brak towaru

ilość

Opinie o produkcie (0)

Nie dodano jeszcze żadnych opinii. Dodaj opinię, aby ułatwić zakupy innym klientom.

Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl